-Sida1 -

klart.se

 

Kalender

 14 augusti Tisdag
 Musikanläggning
Får jag lov.

 21 augusti Tisdag
 C-laget
Schottis från Binga
Video:   

 28 augusti Tisdag
 Musikanläggning
-AVSLUTNING-


Besök nr  290649
idag  129

B  993149 U  129


Årsmöte Sandsjöns GDF 2018
 

Ett år går fort och med det följer alltid ett årsmöte i en förening. Som vanligt hade vi vårt möte i Hillareds bygdegård, ett mycket bra och praktiskt ställe med bra dansgolv, bra kök och köksutrustning. Mötet började 17.30 men de flesta kom i god tid för att umgås och köpa lotter. Vi hade ett lotteri med mestadels blommor, men även en del skänkta vinster. Tack för dessa.

Ordföranden inledde mötet med en liten tillbakablick hur föreningen bildades och nämnde några minnesvärda resor och möten. Ca 80 medlemmar deltog på årsmötet som avverkades i rekordfart. Det blev inga förändringar i styrelsen som får jobba på ett år till. Under punkten Sandsjön 2018 meddelades att vi kommer att ha fyra kvällar med orkester i år. Revisorerna och mötet beviljade styrelsen ansvarsfrihet för det gångna året.

Efter mötet följde en halvtimmars mingel medan styrelsen dukade fram en förrätt med västerbottensostpaj och rökt lax. Supén kunde börja. Maten hade vi beställt från ”Syskonen Anderssons Restaurang ” i Borås som alltid fixar utmärkt mat. När förrätten var slut var det framdukat varmrätt som var och en fick servera sig själv. Diggarna underhöll under supén med musik och historier till allas glädje. Dags att ta bort allt från dansgolvet så dansen kunde börja. Allt fungerar fantastiskt bra när alla hjälps åt.

Diggarna (Henrik, Janne och Conny) bjöd upp till gammaldans och dansgolvet fylldes och värmen i lokalen blev snabbt hög. Styrelsen fick stå i köket och fixa all disk en god stund.

Efter en och en halv timmas dans följde kaffepaus och därefter lotteridragning. Sen var det dags för dans igen till kl. 23.20.

Tack alla medlemmar och styrelsen som återigen gjort detta till en minnesvärd kväll.

Bildspel finns på sidan 8 (klicka här)

 
Tillbaka

HJÄRTSTARTER I SANDSJÖN


Större

Nu har Sandsjöns GDF investerat i en hjärtstarter. Den finns tillgänglig på våra danser och övriga arrangemang med Sandsjöns GDF.


Är det någon bild som du finns med på........


Är det någon bild som du finns med på, och som du inte vill ska vis.. ... Läs merStörre
Vacker natur


Större
Serveringen


Större

Kön ringlar lång till vårt goda fika.


Vägbeskrivning


Större

Karta med beskrivning

Klicka härBILDER FRÅN HEMLIG RESA 2017


Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större