-Sida1 -


HEMLIG RESA 2018

Hemlig resa till Bredaryds Värdshus och Bygdegård 2018

 

För 35:e gången genomförde föreningen en hemlig resa med rekordmånga deltagare. 101 personer inklusive musik och busschaufförer serverades en 3 rätters supé på Bredaryds Värdshus.

Med 2 st bussar från Bergkvara Buss startade vi resan från Borås med skilda färdvägar för att plocka upp resenärer. Vårt första stopp blev på Parkudden i Tranemo. Några blev nog förvånade när vi svängde in där. Vi ville ha skydd för regnet när vi minglade och serverade ett glas rosévin. Efter 45 minuter fortsatte vi resan mot Bredaryd.

Väl framme vid Värdshuset parkerade bussarna och alla gick in i en vackert uppdukad lokal med ett antal småbord. Förrätten stod på tallriken och de som önskade fick gå till baren och köpa alternativ till lättöl eller loka. Maten serverades som buffé och alla fick i tur och ordning ställa sig i kö. Efter maten återstod vanilj pannacotta och kaffe. Därefter var det dags för dansen.

Det var bara att gå tvärs över gården till Bygdegården som låg granne med Värdshuset. För musiken svarade Sture och Ulf från Rent Drag. Det blev full fart på dansgolvet och värmen steg i lokalen. Många satt enbart och lyssnade till musiken medan kökspersonalen kokade kaffe inför pausen. Till kaffet serverades en lyxtoscakaka och efter en stunds paus återupptog vi dansen fram till kl. 23.00. Musikanterna fick en varm applåd och efter en snabb städning startades hemfärden med bussarna. Alla tycktes vara nöjda med arrangemanget.

Här kommer lite foton från resan.
Tillbaka

HJÄRTSTARTER I SANDSJÖN


Större

Nu har Sandsjöns GDF investerat i en hjärtstarter. Den finns tillgänglig på våra danser och övriga arrangemang med Sandsjöns GDF.


Är det någon bild som du finns med på........


Är det någon bild som du finns med på, och som du inte vill ska vis.. ... Läs merStörre
Vacker natur


Större
Serveringen


Större

Kön ringlar lång till vårt goda fika.


Vägbeskrivning


Större

Karta med beskrivning

Klicka härBILDER FRÅN HEMLIG RESA 2018


Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större

Större